Mª ANTONIA CASADEMUNT


Als 9 anys vaig començar la meva formació en música, piano, cant i percussió i dansa Referent a la dansa, 1º amb dansa Clàssica, seguint amb Jazz, Claqué, Dansa Moderna i Contemporània, Contac-Improvisació, Expressió, i Consciència Corporal i balls de saló. He actuat com a ballarina en diversos musicals: Evita, i el “Diluvi que ve”, també en celebracions culturals… Vaig seguint forman-me en Stages de dansa a França, Alemanya, Suïssa, i Nova York. Als 34 anys vaig deixar de ballar per dedicar-me al treball interior de creixement personal a través de la respiració conscient (Rebirthing) i l'energia femenina, i va ser quan vaig iniciar la Dansa Oriental, i vaig descobrir el moviment dels 5 ritmes, i la Biodansa. Em vaig formar en Dansa Oriental amb Shokry Mohamed, Deborah, Lessya Star, i amb professors convidats a Bcn, com també alguns cursos de Bollywood. 


Vaig cursar el Màster de Dansa Moviment Teràpia en la UB, i vaig continuar amb la “Fusió Duende” a Bcn, i des d'aquest moment vaig sentir el meu camí per començar la Formació en Dansa Duende, fent els 6 nivells, lambe, L'aler de la Dakini, i Amazones amb Yumma Mudra. Formació d'Expressió Corporal i Artística a Bcn y Madrid, amb Mercedes Ridocci. Molts seminaris i formacions dels 5 ritmes (amb Sangeet, Noelia, Wilhelm, Deborah). Formació de Swing fins P4. He fet Burlesque amb la Marina Salvador. Soc colaboradora en el moviment i dansa en els tallers de "Viviendo la mujer que soy"(desde 2012) i Sexualidad i Erotismo Femenino, que ha impartit Carmen Garcia Enguita a Málaga.  


Professora de dansa des de 1978 en diferents modalitats de la dansa  i en diversos escoles, estudis, i gyms de Bcn; en el 98, vaig començar a fer classes de dansa Oriental, i moviment expressiu dels 5 ritmes. Des de fa 25 anys ensenyo a ballar a l’escola de dansa a Cardedeu, en centres privats i cívics de Bcn i rodalies. He actuat en festes majors, privades, i en espectacles culturals en pobles de Catalunya:Tortosa, l'Ametlla de Mar, Cardedeu, Deltebre, Vilalba de Saserras, Castellar del Vallés…i  amb alumnes., com també impartint classes a Centres privats i Civics: Granollers,Vilanova, Sabadell, etc..Vaig  participar en l’espectacle de Dansa Duende “EL aliento de las Dakinis” a Salt (Girona) al 2010. Creadora de “Balla el teu cicle” moviment conscient d'energia femenina, referent al cycle menstrual i del taller:"El Somriure d'Afrodita"

Ara imparteixo classes de Bollywood, Dansa Oriental,Oriental Duende, Ballant la Vida (Expresan i ballant amb conciencia), i els tallers de: Balla el teu cicle i Despertant l'energia creativa Femenina a través del moviment i la dansa.

El meu camí és “ser” amb el cos, el cor, el moviment, i la consciència;
 present! viva! expressant, sentint, comunicant…!! ballant la vida!!”